Juni 2016: CI-infobijeenkomst “Speeddaten met CI-gebruikers”

ci-bijeenkomstHoe is het om te horen met een cochleair implantaat? Kun je beter deelnemen aan gesprekken en genieten van muziek of geluiden die je vroeger hoorde? En wat komt er allemaal kijken bij een CI-traject, operatie en revalidatie? Kom op maandag 20 of dinsdag 21 juni 2016 in contact met CI-gebruikers en ontdek de (on)mogelijkheden van een CI.

Tijdens de CI-infobijeenkomst vertel ik wat het CI voor mij betekent en hoe ik ermee hoor. Ook is er een audioloog en logopedist van CI-fabrikant Advanced Bionics aanwezig. Zij geeft uitleg over de werking van een CI. Na deze inleiding is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Schuif aan tafel bij een van de aanwezige CI-gebruikers en vraag hem of haar het hemd van het lijf. Of loop nog even langs bij de audioloog voor meer informatie over de (on)mogelijkheden van een CI.

Datum en tijdstip
Maandagavond 20 juni van 19.00 tot 22.00 uur (inloop met koffie om 18.30 uur)
Dinsdagmiddag 21 juni van 13.00 tot 16.00 uur (inloop met koffie om 12.30 uur)

Locatie
Advanced Bionics en Phonak
Laanakkerweg 4
4131 PA Vianen

Meer info op de website van Doof.nl

2 gedachtes over “Juni 2016: CI-infobijeenkomst “Speeddaten met CI-gebruikers”

  1. Een heel hartelijk ondersteuning.Uit eigen ervaring; het zijn bijzondere, boeiende en heel leerzame bijeenkomsten. Informatief en alle vragen worden beantwoord. Sta je voor het besluit een Ci te nemen, of overweeg je het. Dan is het bijna noodzaak naar een van deze bijeenkomsten te komen.

Plaats een reactie