Rock & Roll

Op een zonnige middag roepen mijn laarsjes met wielen. Of ik ze even uit wil laten. Ik gehoorzaam maar al te graag. En tegenwoordig mag ik daar iets meer voorbereidingen voor treffen; ik pak mijn telefoon en zoek wat leuke muziek uit, stem mijn bionische oor af op het juiste programma en plug mijn snoertje in. Let’s rock and roll!!

2013-08-28-17.06.06Na het rondje langs de Kralingse Plas neem ik even de tijd om naar één van mijn favoriete stukjes Rotterdam te kijken. Het zonnetje schenkt mij haar laatste stralen. Naast mij zit een ouder echtpaar hand in hand met de ogen dicht.

Bijna een half jaar geleden liep ik hier ook, samen met een vriendinnetje langs het water. Het was een stuk kouder, de lente moest nog beginnen. Ik keek uit over de plas en zocht naar antwoorden in de kleine golven die stuksloegen op de stenen. Al mijn onzekerheden over de onherroepelijke chirurgische ingreep liet ik de revue passeren. Nog één keer, want de volgende dag zou ik onder het mes gaan.

Zes maanden en een heleboel indrukken, ervaringen en emoties later, zit ik hier weer en zing ik mee met Jon Allen die in mijn oor het nummer “Happy Now” afspeelt. Happy ben ik zeker, ik ben dolgelukkig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s